fbpx

BMW Autóklub hírlevél

Kedves Látogatóink!

Rengeteg BMW Autóklub Magyarország programra kell hogy felhívjam most a figyelmeteket, kérlek mindegyiket olvasd el és adj visszajelzést részünkre.
Ezek közül több fontos jelentkezési határidőhöz is érkezett ezért kérlek mielőbb jelezd részvételi szándékodat! Fizetni még nem feltétlenül kell, de jelentkezni mindenképpen érdemes, mert később valószínűleg csak felár ellenében teheted meg!

– Március 8 szombat Sonkamester Szokásos évindító programunk immár 4 éve.

– Horvátország május, a programok már láthatóak. A pontosabb árhoz azonban szükségeltetik hogy a résztvevők jelezzék ez irányú érdeklődésüket.

– Ausztria/Kaprun augusztusban, előjelentkezés azonban most!

– Szegeden új elnök lett megválasztva dr. Farkas László személyében, akinek sok sikert kívánok a munkájához. Sógor Lászlónak pedig köszönjük az eddigi munkáját! A szegedi csapatnak a következő programjuk ez.

– Bowling vándorkupánk következő állomása is Szegeden lesz április 4-5-én. Kár lenne kihagyni azoknak is akik a vándorkupa versenyben nem kívánnak részt venni a programról itt olvashatsz.

Mint az a karácsonyi vacsorán is elhangzott én 2014. március 26-os határidővel felajánlottam a lemondásom az elnöki posztról. Az elnökség többi tagja is csatlakozott januárban a felajánlásomhoz így a közgyűlésen az elnökségi posztokra is választani kell a jelöltek közül. Így aki kedvet érez egy ilyen megbízatás ellátására, bátran jelentkezzen legkésőbb 2014. március 11-ig nálam vagy bármely más elnökségi tagnál! Ha a feladatok érdekelnek szívesen küldünk róla tájékoztatást!

Szeretettel várunk a klubnapunkon és az általunk rendezett programokon is!

Üdvözlettel:
Horváth Zoltán
elnök

BMW Autóklub Magyarország
1162 Budapest Lajos utca 104.
+3670/454-11-11

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .