fbpx

Belépési feltételek

Kedves Látogató!

Örömmel vesszük érdeklődésed a klubtagságunk iránt! Engedd meg, hogy ismertessem neked a feltételeinket.

Ahhoz, hogy teljes jogú tagként regisztrálni tudjunk, először is el kell hogy fogadd a klub szellemiségét és kedveld a BMW márkát!

A teljes jogú tagsághoz ki kell töltened a jelentkezési lapot. Majd ezt követően be kell fizetned az egyszeri belépési díjat és minimum az éppen aktuális negyedéves tagdíjat(Ha a hátralévő teljes időtartamot kifizeted akkor a kedvezőbb éves díjas negyedévvel fizetheted, pld 5-ös szintnél júliusban csak 8.000-Ft kell fizetned, a 2 x 5.000- Ft-os negyedéves díj helyett)

A későbbiekben, ha az egész éves tagdíjat adott év március 31-ig rendezed, akkor a kedvezőbb éves költséggel kell számolnod, szemben a negyedéves fizetés esetén alkalmazottól.

A belépési és a tagdíjat elsősorban átutalással várjuk, az alábbi bankszámlaszámra: K&H Bank 10402166 – 00305769 – 00000000

Nagyon fontos, hogy a befizetési közleményben add meg a neved! Amennyiben a befizetésről más névre kéred a számlát küldj egy emailt a befizetés napján a penzugy@bmwautoklub.hu

Minden befizetésről visszaigazolást küldünk neked a penzugy@bmwautoklub.hu címről. 

Lehetőség van személyes befizetésre klubnapjainkon, amelyek időpontját a klubnapok menüpont alatt találod csoportosítva.

 

Üdvözlettel:

Horváth Zoltán, elnök

BELÉPÉSI NYILATKOZAT