fbpx

2023.09. 30 – 10. 3-ig BMW gyárlátogatás

Az idei évben őszi gyárlátogatásunk során két BMW gyárat is meglátogatunk, méghozzá a hagyományokat felelevenítve busszal.

Az egyik gyár a Berlin melletti motorkerékpárgyár, a másik a legmodernebb BMW autógyár (a debreceni elkészültéig) Lipcsében.

Természetesen odafele megállunk Prágába is.

1 nap, szept 30. szombat (520 km):

Találkozó 7:30-tól a budaörsi út legelején lévő parkolóban (a környéken biztonságosan el tudod helyezni az autódat).

Indulás 8:02-kor, aki a buszon van az utazik, aki nincs az az M1-esen a busz után sietve Győrnél tudhat még csatlakozni.

Délután szállás elfoglalása, majd hagyományos Prága nevezetességek megtekintése (Vencel tér, órajáték, vár, híd), majd a szintén méltán híres prágai sörök és ételek kóstolásába fogunk.

2. nap október 1. vasárnap (350 km):

Reggelit követően irány Berlin, útközben pár kihagyhatatlan látványosság megtekintése, majd a szállás elfoglalása után, elvegyülünk a berlini életben, amit egy nagy közös vacsorával zárunk.

3. nap október 2 hétfő (40 km):

Reggelit követően BMW Motorkerékpárgyár látogatása Spandauba ahol 50 éve gyártanak BMW motorkerékpárokat, kora délutáni órákban ismét a berlini életérzés megismerése a célunk, a helyi nevezetességek látogatásával.

4. nap, október 3 kedd (180+768 km):

Ezen a napon, kora reggel indulunk a lipcsei gyárba, ahol délelőtt megtekintjük a gyártósort.

A kb. 2 órás túra után pedig elindulunk haza, kisebb megállókkal megszakítva utunkat, a késő esti órákban érkezünk haza.

Pontosabb részletek folyamatosan.

Részvételi jelentkezéseket már fogadjuk az iroda@bmwautoklub.hu címen

Szervező: Horváth Zoltán 06 70 454 1111