fbpx

2022 tél, BMW Autóklub 60 év, 60 faültetés!

Igen tudjuk, hogy a legnagyobb kincs a földön az egészség és az ezzel kapcsolatos minden . Mi mint autófelhasználók még ha nagyon oda is szeretnénk figyelni erre (például használt autókat vásárolunk, hogy ha már valaki úgyis legyártatta valaki ne az enyészeté legyen 2-5 év múlva, hanem sokkal tovább szolgáljon, mert akkor lesz legkisebb az öko lábnyoma ha 20 évig gurul aránylag sok km/db, vagy igyekszünk az aktuális célnak minimálisan leginkább megfelelő méretű autót használni, hogy a károsanyag kibocsájtás ne legyen magas).

Szóval úgy határoztunk, hogy mivel idén 60 évesek vagyunk így az elvárható minimum a jó példa mutatásához, hogy 60 db fát ültessünk el. Ezt meg is fogjuk tenni idén november/decemberi időszakban. Akinek van kedve bátran csatlakozhat a BMW Autóklub célkitűzéséhez, aztán meglátjuk, hogy mennyi fa lesz belőle valójában!

Utalj a klub számlájára (11716015-21454332) minimum 2.000- Ft-ot és mi minden egyes 2.000-res utalás után egy-egy fának adunk esélyt az életre egy boldog erdőben!

Ha kedved van részt vehetsz az ültetésben is, ha nincs rá időd vagy nem ez a te reszortod, akkor is nyugi, utald és lesz aki megcsinálja elülteti a fákat helyetted, a dicsőség, a felelősen gondolkodás a tied akkor is.

Szóval, ha ültetnél jelentkezz nálunk, ha hoznád a családot is annak sincs akadálya, az ültetések nov. és dec. hétvégenként 10-15 óra közt vannak.

Ha szponzorálnál egy fát, utalj 2.000 Ft-ot, ha kettőt akkor 4.000-ret, ha …, a döntés a tied, a saját lehetőségeidet te ismered, mi csak annyit kérünk, gondold meg hogy valójában mennyi is a te lehetőséged! Ne, ne másokra gondolj, hogy ő 1-et, 10-et, vagy 20-at fog-e szponzorálni. Arra gondolj te mennyit tehetsz azért, hogy ez a föld élhetőbb legyen a gyermekeinknek, leendő unokáinknak. Ha megvan és elhatározásra jutottál egy olyan összegbe ami boldoggá elégedetté fog tenni akkor is amikor a gyermekek szemébe nézel akkor azt utald el a klubnak, a többi a mi dolgunk.

Mi hisszük, hogy nem elég jónak lenni, hanem jónak is kell látszani! Az a példaértékű!

Szóval most is számítunk rátok, kis lépés egy embernek/klubnak, …

Előre is KÖSZÖNJÜK!

Ha kérdésed van, elnok@bmwautoklub.hu

Szervező: BMW Autóklub Tagsága