fbpx

2022. 06. 4-6. 60 éves BMW Autóklub születésnapi party

Ezen a pünkösdi hétvégén rendezzük meg a klubunk születésnapi ünnepségét!

Június 4.-én szombaton a zsámbéki Drivingcamp-ben megkezdődik a BMW Autóklub Magyarország 60 éves jubileumi hosszúhétvégéje!

Úgy gondoltuk, hogy első napon egy csodás helyszínen, sok különleges BMW között elkezdjük az ünneplést, klubtagokkal és nem klubtagokkal. A Showroom-ban ritka BMW-ket láthatnak az eseményre kilàtogatók, lesznek programok, “profi” ügyességi szlalomverseny különböző kategóriákban ,(ahol természetesen a gyorsaság is számít) tempós autózás felvezető autó mögött a kanyargós pályán. Jó társaság, autómustra, beszélgetés, büfé, kávé, és persze BMW, BMW..

Ez a programrész 9:00-tól 13:00-ig tart. Ha tudsz érkezz meg 9:30-ig.

Megnyitó a kiállító térben 10:00

Várjuk eredeti állapotú BMW tulajdonosok jelentkezését akiknek az autóit egy elkülönített részben szívesen kiállítanánk, hogy a klub 60 évének a lehető legtöbb autója szerepeljen.

Majd innen átgurulunk Tardosra a Kemencés Fogadóba, ahol kétszemélyes Gerecs tálakat kapunk. Egy jót eszünk, beszélgetünk, akinek van sofőrje, a kiváló sörökkel koccinthat a születésnaposra!

Ezt követően közös autós kirándulás Balatonfüredre

Vasárnap:

Reggelit követően, a szállásunkon (Balatonfüred, Deák Ferenc u. 25.) 10 órakor indul a program.

10-11 óra között, egy órás KRESZ, elgondolkodtató, ismeretterjesztő előadás tart nekünk a Kresz Professzor. A program vége fele lesz online telefonon tölthető teszt vetélkedő. A legjobbat díjazzuk!

Ezt követően az alkatrészfeliserő játékunk következik amin két csoportba lehet indulni, amatőrök és profik.

A tájékozódási túra 12 órától indul percenkénti indítással.

Kérünk mindenkit, hogy ezen a linken https://oldtimerrally.hu/nevezes/ mindenképpen még most legyen szíves benevezni a tájékozódási túraversenyre, hogy az itinereket el tudjuk készíteni!

Minden induló pontos itinert (és emléklapot is) kap, amelyben lesz olyan rész ami méterpontos navigációt tartalmaz. Különböző állomásokon pedig századmásodpercre mért szakaszversenyek.

A tájékozódási túra vége 16 óra környékén lesz. Utána egy kis pihi élmények átbeszélése, fürdés, alkatrészfelismerő verseny és egyéb közösségi programok.

Este 18 órakor, ünnepi vacsora a szállodánkban (most már 60-as tortával)

A vacsora során eredményhírdetések, majd a végén tombola, közben pedig moka, kacagás.

Hétfő:

10 órakor a szállásról (Balatonfüred, Deák Ferenc u. 25.) indulás a közös Balatonkerülésre, amit a BMW klubüdülő felkeresése után egy kompozással kezdünk.

További részletek folyamatosan.

Várunk mindenkit szeretettel a programra!

Részvételi dij várhatóan 70.000-Ft/fő, ebbe benne van 2 fős elhelyezéssel a szállás a Balatonfüred Annabella hotelben 2 éjszakára reggelikkel és vacsorákkal és a többi programon való részvételt is tartalmazza. Az ügyesebbek csodás kupákkal is gazdagodhatnak!

Annak aki nem kér szállást, de minden programon részt vesz 30.000 Ft/fő. Minden résztvevő programokra jogosító karszalagot kap.

Nem klubtagoknak 5.000 Ft/fő szervezési felárat kell fizetni (75.000 Ft vagy 35.000 Ft)

Minden fizető résztvevő karszalagot kap, a BMW-vel érkező résztvevők egyedi rajtszámot is kapnak autójukra.

A teljes program alatt, fizetős klubtagjainknak, lehetősége lesz két demó autónkat is megcsodálni: i4 M50, i3s

i3s

A szombat délelötti zsámbéki Drivingcampben megtartott ünneplés, kiállítás látogatása díjmentes minden BMW barát számára!

Jelentkezéseket már fogadjuk az iroda@bmwautoklub.hu címen!

A jelentkezés az összeg befizetésével válik érvényesé!

BMW Autóklub, K&H bank: 10402166-00305769