fbpx

2022. 01. 12. BMW Autóklub 60. éves évfordulója

A BMW Autóklub Magyarország 1962. január 14-én tartotta az alakuló ülését. Alig voltak tíznél többen az akkori BMW tulajdonosok, de összefogtak és megalakították Magyarország első márkaklubját!

Emléktába a Gerbeaud Cukrászda Szivartemében

Az évfordulóra az előrehozott januári klubnapunk keretében, január 12-én két órában emlékezünk meg, az alakulás helyszínén, a Gerbeaud Cukrászdában 18:30-as kezdéssel.

Cím: 1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8,

Közösen felelevenítjük az emlékeinket az alakuló ülésről. Az alapítók közül többen el fogják tudni mesélni, emlékeiket a megalakulásról, a kezdeti lépésekről, mert szerencsére még köztünk élnek.

A részvétel a méltó ünneplés érdekében előzetes regisztrációhoz és belépési díjhoz kötött amit előre utalással kérünk rendezni a klub számlaszámára (minden weboldalunk alján megtalálható) BMW Autóklub K&H bank: 10402166-00305769 A díj beérkezésének határideje: 2022 január 3. A regisztráció, a díj beérkezését követő visszaigazolással válik érvényessé, utólagos készpénzes fizetés nem lehetséges!

Részvételi díj kubtámogatással: 6.500- Ft /fő

Ellátás: Sauska pezsgő koccintáshoz, mini szendvics és sós falatkák ízelítője (5 db/fő) Esterházy, Dobos és Gerbeaud kockák (3 db/fő), Somlói galuska. szeletelt gyümölcs ízelítő szezonális gyümölcsökből és alkoholmentes italcsomag (szénsavas italok, rostos gyümölcslevek, szénsavas és szénsavmentes ásványvíz, kávé és tea)

Jelentkezés a bmwklubpenzugy@gmail.com címen.