fbpx

2021. 11. 19-21 Villány, Márton napi élménytúra

November 19-21-ei hétvégén, Villányba megyünk.

Ami lesz biztosan: két estén is borkóstoló a környék neves borászataiban, egy kis kirándulás, egy kis sport, egy kis wellness, sok beszélgetés, játék, móka kacagás. Ha minőségi pihenésre vágysz erre a hétvégére, akkor ez a te programod.

Villányban Franc & Franc 2021 hétvége lesz!

Találkozó 10:50-kor az M6-os autópálya legelején lévő MOL kúton https://goo.gl/maps/giiFRhbHWW7WiAAXA indulás 11 órakor.

Tervezett program:

Péntek: délelött leutazás, szállás elfoglalása, egy kis tenisz (hozz teniszütőt), majd kispályás foci (hozz focicipőt), egy kis wellness (hozz fürdőnadrágot) beszélgetéssel pihenéssel, este 18 órától pedig Bocor borkóstolóval egybekötött kemencés vacsora a szálláson.

• Kemencés tál 2 személyre „Húsimádóknak”
(Kemencében sült kacsacomb, göngyölt malac, grillezett lapocka, párolt
lilakáposzta, petrezselymes
burgonya, házi hordós savanyúság, friss kevert saláta)
• Tenkes Lakoma 2 személyre „igazi Kurucoknak”
(Rántott csirkecomb filé, sajttal-sonkával töltött csirkemell,
cigánypecsenye, párolt rizs, hasábburgonya,
friss kevert saláta, házi hordós savanyúság)

Szombat: reggelit követően egy kis 10-12 km-es csatangolásra megyünk a közeli szőlődombokon átsétálunk Palkonyára a pincesorra (hozz túrabakancsot)

Hazaérve a jakuzziban pihenjük ki magunkat, majd egy Roburral (2.500 Ft/fő oda-vissza) 16:45-kor borkóstoló túrára indulunk Villányba. Jekl Flóra pincészetébe kezdünk, 17 órától borkóstolós beszélgetés majd 19 órától vacsora.

Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember és álló emberek

Az este, vacsora utáni részét Villányba, a Franc & Franc fesztiválon a helyi pincészetek mélyén töltjük, haza a már ismert Roburunk fog deponálni minket.

Vasárnap késői kijelentkezés (max 15 óráig), délelött még focizunk egyet majd elautózunk Villánykövesdre. A Fekete-hegy keleti lábánál fekszik Villánykövesd, Baranya megye egyik aprófalva. A település határában, a domboldalba ágyazódó, fűrészfogszerű elrendezésben szorosan egymás mellé tapadó, mintegy 70 pincéből álló épületegyüttesből 58 présház 1983 óta országos műemlékvédelem alatt áll.

Jelentkezés SOS most küldd.

Részvételi díj 65.000 Ft/fő, szállás reggelivel, wellnes részleg használata, sportpályák használata, és 2 borkóstoló.

Szervező: Horváth Zoltán 06704541111