fbpx

2021. 09. 18-27 BMW ívek rajzolása észak kelet Olaszországban majd BMW Classic Münchenben

Covid helyzet miatt 2020-ban elhalasztva!!!

2020-ban a szeptember második felében szokásos autós élménytúránk, sok új helyet érint, több klasszikus helyszínünkkel egyetemben.

További részletek folyamatosan

Első komolyabb megállónk a Piramid Kogel lesz, a bátrabbaknak ez egy komoly adrenalin fröccs helyszíne lesz. A program után elfoglaljuk első szállásunkat.

Második napon nagyon látványos utunk lesz! Pár ideális ív megrajzolása is a feladatunk lesz a túra során. Abban biztos vagyok , hogy a túra végére mindenki sokat fog fejlődni az ideális érintési pontok megtalálásában!

Plocken pass az Osztrák Olasz határon nyugodtan hívható látványos útvonalnak.

A következő esténket Cortinában töltjük. Látványos és feledhetetlen Dolomit tömbök a lenyugvó és a felkelő nap fényében is csodálatos képet mutatnak.

Következő napon itt lehetőség lesz egy felvonóval tarkított kirándulásra, amikor is megközelítjük a híres Cliffhanger filmben szereplő ominózus függőhidat.

A túránk tovább kanyarog a látványos olasz utakon, és egy igazán különleges szakaszt fogunk végig tekeregni.

A következő szállásunk a csodás Garda tó partján lesz

Másnap körbe járjuk a tavat, lehetőség lesz egy kis hajózásra pihenésre, napozásra, vagy csak egyszerűen a csodás olasz kulináris élvezeteket élvezni.

A következő nap már a comoi tavat kerüljük meg, majd töltjük a partján az éjszakánkat.

Sant Moritz, Svájc ikonikus települése. A fényűzés és a jólét kéz a kézben jár a városban. Itt síelni, de csak pár órát eltölteni is igazán exkluzív dolognak számít.

Lindau: A bodeni tó partján álló Bajor város, több látnivalója is van kis területen pld.: világítótorony, 6 méteres Bajor oroszlán, reneszánsz, gótikus és barokk házak. De a szigeten körbefut egy gyalogos út is ahonnan folyamatosan nagyon szép kilátások tárulnak elénk.

Egy kis BMW kultúra a BMW Classicban

BMW Múzeum és BMW Welt látogatásra lehet számítani a korlátozások miatt.

A Sörfesztivál elmarad, de azért aggodalomra semmi ok, sört még mérni fognak a Bajor fővárosban.

Részvételi díj: klubtagoknak és hozzátartozóiknak ….. (hamarosan) Ft/fő akik nem klubtagok 5.000 Ft/fő felárat kell fizessenek.

Jelentkezés: elnok@bmwautoklub.hu címre küldött emailben (pld.: jelentkezem a szeptemberi túrára 2 fő)

Szervező: Horváth Zoltán 70 454 1111