fbpx

2020. 08. 28-30 I. Felvidéki Party

A 2020-ban a kihelyezett XII. Fertődi Party
a Felvidéken kerül megrendezésre, egy kis vidéki romantika sosem árt!

Akik közösen szeretnének autózni a programra, azok érkezzenek meg időben a szokásos M1-M7 budaörsi közös szakaszán lévő Mc Donalds parkolóba. Innen indulás pénteken 15:30-kor.

Tervezett program:

Péntek: ismerkedés a környékkel és egymással, majd 19 óra környékén a környék egyik remek sörfőzője lesz vendégünk a szálláson és mesél majd a sörkészítés rejtelmeiről. Este az ő két sörét csapolják a mi fiaink, egy erősebbet és egy gyengébbet. A sör mellé a vacsi katlanban készült étel lesz amit a részvételi díj tartalmaz. Aki netán nem szereti pizzát tud rendelni.

Szombat: Rövid autós túra, majd a bősi vízlépcső meglátogatása. Itt hajóra szállunk és átzsilipelünk a szinteken közben egy könnyed ebéd elfogyasztása várható, majd egy kis autós túra, persze a környék egyik legjobb cukrászdájának kipróbálásával. Este beszélgetős vacsorázás.

Vasárnap: szabad program, lehetőség van Nagymegyeren a termálfürdő látogatására vagy a környék látnivalóinak közös felkeresése. Hazaérkezés vasárnap a késő délutáni órákban.

Szállás: http://www.villafilia.sk/hun/home

Figyelem a szállás létszáma nagyban korlátozott, ezért csak a gyorsan jelentkezők fognak tudni részt venni a programon!

BETELT a szállás!

Mivel betelt a létszám így a programra lehet érkezni csak a szombati vagy vasárnapi napra is, nem ott alvásos verzióban!

Akinek nem jutott szállás, és mégis az egész programon részt szeretne venni, akkor egyénileg lehetőleg Nagymegyeren vagy közvetlen környékén foglaljatok szállást, mert oda a szervezők tudnak transzfert biztosítani!

Részvételi díj: szállásdíj, plusz 40 Euró/fő (2 reggelivel, 2 vacsorával, italokkal)

Plusz fizetendő: szombat ebéd (kb 15 Euró) és hajózás (kb. 12 Euró)

Időjárás kiváló lesz, rengeteg napsütés és meleg amire számíthatunk:

Jelentkezni lehet: Habdák Bélánál +421 905 227 335 vagy Horváth Zoltánnál 06 70 454 1111

Szervező: Habdák Béla, Bogár Vendi, Tomcsányi Kálmán és GYMS megyei tagjaink