fbpx

2020. 07. 29. Klubnap

Közeleg a hónap utolsó szerdája, de júliusban jellemzően nem szoktunk klubnapot tartani.

Most mégis másképp döntöttünk és ebben a kapcsolatokban és programlehetőségekkel szűkített időben mi megszerveztük és meg is tartjuk a klubnapunkat.

A klubnapos program amire számíthatsz jövő héten 29-én szerda este:

Találkozás a Gellért hegyen fent a legfelső parkolóban 17:45-18 óráig.

18:02 kor egy kis autókázásra indulunk a budai oldalon. Az útirányt az aktuális forgalom függvényében fogjuk meghatározni, de élménnyel teli lesz.

20:30-ra visszajövünk a Várkert bazárhoz, leparkolunk veszünk pattogatott kukoricát, nacost, kólát és 21 órai kezdettel a csodás pesti panorámával rendelkező kertmoziban megnézzük a SEVELEDET

A mozit követően a kiürült városban 23 óra környékén még elgurulunk az Andrássy úton át a Hősök terére, és a klubnap zárása előtt itt turista- és buszmentes profi fotókat készítünk a kedvenceinkről.

Na várom a jelentkezéseket a programra, 20 jegyet már megvettem (2.500 Ft/db), de ahogy jelentkeztek és jelzitek, hogy a moziba is jöttök (igen ez sem kötelező) akkor bővítem a jegyeink számát amíg van szabad jegy (persze akár ti magatok is megvehetitek). Így néz ki a helyes jelentkezési mód egy válasz e-mailben: Név, x főre jegyet is kérünk.

Szervező: Horváth Zoltán 704541111