fbpx

2020. 06. 28. Cabrio/Roadster fotótúra

Megtelt!!! Sajnos csak várólistára tudsz jelentkezni!

A hagyományos hó végi vasárnapi cabrio/roadster túránkat most egy különleges fotózással, gyárlátogatással egybekötött programként szervezzük meg.

Találkozó a júniusi hónap utolsó vasárnapján 8:45-től a Bécsi úti MOL kúton (kattints a térképért) . Indulás 9 órakor

A 35 autóból álló konvojunk látványos lesz, ha van adó vevőd akkor hozd magaddal. Akinek nincs a klubos készlet erejéig adunk mindenkinek, érkezz időben. Az első megállónk a hazai “Carrarai márvány” bánya.

Ha valaki, nem a 8:45-ös találkozó pontra érkezne, akkor itt az útvonal ahol haladni fogunk bárhol be tudsz csatlakozni de kérünk legkésőbb 10-re legyél itt.

Itt csodás, sima, fehér “márvány” (valójában mészkő) és bányaterület lesz a háttér az egyedi fényképekhez. Profi fényképészek várnak itt minket hogy biztos kivételes képek készülnek majd a kedvenceitekről. Közel hét millió köbméter kő van a bányaterületen, amiket például ezeknél az épületeknél is felhasználták: Parlament, Mátyás templom, Szent István bazilika.

Fényképezést követően egy “gyárlátogatás” következik egy egyedi gépeket gyártó üzembe.

Majd egy 110 éves, 2 hektáros, kis arborétumot nézünk meg Lábatlanba.

13 óra után csak egy könnyed ebédet tartunk (a fő étkezés este lesz). Amolyan piknik módra készülj, hozz magaddal szendvicseket, üdítőt, akár egy pokrócot is, kiegészítésként helyi sajtkészítő érkezik kóstoltatásra, (vásárlási lehetőséggel). Továbbá jön egy helyi borász akinél a nem sofőrök kóstolhatnak is. Ahogy ugyan itt lesz lehetőség gluténmentes egészséges ételek kóstolására, kiegészítve olajokkal (mák, len, stb.) természetesen ez utóbbiakból is lehet majd a helyszínen vásárolni.

Ezt követően a napi második bányánk egy más stílusú kőbánya lesz, ahol a már az ismert profi fényképészek várnak minket. Eddigre már bőven porosodhat az autód, így érdemes lehet vízmentes takarító szereket magaddal hozni.

Majd egy jó kis kanyargás az erre a célra ideális Bajót – Tarján szakaszon.

A napot 18 óra után a napi főétkezéssel felérő vacsorával zárjuk, ami mellett nem lesz akadálya egy kellemes estébe nyúló beszélgetésnek az Öreg Favágó Kocsmájában.

A programon részt vehetnek nem cabrio/roadsterrel rendelkező klubtagjaink is, de az autózás során a sor elején mennek a szakosztályhoz tartozó autók.

Részvételi díj: klubtagoknak autónként 3.000 Ft (nem klubtagoknak 5.000 Ft)

Előzetes részvételi jelentkezéseket mindenképpen várjuk az elnok@bmwautoklub.hu címre a felkészülés és foglalások miatt!!!

Kérjük nézd meg az étlapot és reggel a találkozásnál a részvételi díj fizetésekor, Kiss Zsoltnak add meg a vacsora rendelésed, mert 50+ embert csak igy tudunk elfogadható idő alatt kiszolgáltatni.

Szervező: Péli Ida és Horváth Zoltán 70 454 1111