fbpx

2020. 06. 24. BMW Autóklub klubnap

Újra indítjuk a klubnapjainkat!

Most elsőként külsős helyszínt választunk, mégpedig nem is akármilyent.

Budapest legszebb részén lévő Marriott Hotelben tartjuk meg. Budapest epicentrumában van, így jöhetsz tömegközlekedéssel is, de ha nekem előre jelzed a részvételedet megadod a rendszámodat akkor a szállodai főbejárati rámpán lesz biztosítva számodra hely. És a készülő fotókon a te kedvenced is szerepelni fog.

Közvetlenül a Duna korzón, csodás panorámával a komplett budai oldalra (Budai vár, Várkert bazár, Halászbástya, Gellért-hegy, Lánchíd) mindezt a lemenő nappal a háttérben és éjszakai kivilágítással is megcsodálhatjuk.

Közben a szálloda éttermében könnyed vacsora mellett beszélgetünk a várható programjainkról. Az új tagjainknak kiváló lehetőség lesz, hogy egy kicsit jobban megismerjék a régebbi tagjainkat, a régiek pedig ott folytathassák a beszélgetés ahol utoljára abbahagyták.

A részünkre klubtálakon 9.500 Ft-ért (szervízdíjjal együtt) biztosított vacsora után senki sem marad éhes! Ami a tálakon lesz:

Majonézes burgonyasaláta füstölt pisztránggal, zöldalma, snidling, füstölt kacsamell saláta, savanyított céklalében marinált gyöngyhagyma, eper

Sült sertés hasalja tekercs, krémes citromos spenót, rozmaringos sült burgonya Feather blade steak, szarvasgombás burgonyapüré, bébi zöldségek grillezett fogas, zöldborsós baconraguval, kápiapüré

Citromtorta, sós karamellás csokoládétorta, almás rétes

Italokat mindenki egyéni rendelés alapján fizetheti.

A program 19 órakor kezdődik. Kb 19:30-ig a kocsik fotózása, majd bemegyünk az étterembe vacsorázni.

Gyere el, hozd a párodat is magaddal, számítunk rád! Jelentkezésedet az elnok@bmwautoklub.hu címre küld!

Szervező: Horváth Zoltán 70 454 1111