fbpx

2019. 05. 18. Vitorlázás

Ha szereted a Balatont, ha szeretsz vitorlázni, vagy csak szívesen kipróbálnád ezt az “úri” sportot, akkor kérlek jelezd részvételi szándékodat az elnok@bmwautoklub.hu címen.

Május 18-án szombaton, megkezdjük az első vitorlás évünket. Találkozó 9 órakor 8226 Alsóörs, Marina kikötőben.

Budaörsi találkozó 7:30-kor a szokásos BMW Rack melletti Mc Donalds étterem parkolójában.

Várható részvételi díj 12.000 Ft/fő

Részvételről jelzés: Horváth Zoltánnak 70 454 1111

Vitorlázási tudás nem feltétel, jöhetsz luxus utasnak, de lehetsz mancsaft (egy vitorláshajó legénységének egy tagja) is.

Felírunk a lehetséges résztvevő listára és amikor kedvező időjárási körülmények várhatóak (minimum szél, de lehetőség szerint napsütés is) akkor kiértesítünk téged is (kb 10-14 napal korábban) a lehetséges részvételről és akkor dönthetsz a lehetőségeid szerint szabadon.

A várható program az első időkben 1-1 napos vitorlázás, aztán ha már összekovácsolódott egy csapat akkor a ki tudja meddig megy el a dolog. Simán elképzelhető egy hajón alvós hétvége, többnapos Balaton körüli gasztró túra,
netán egy kis versenyzés is, és ha ezek is beváltak, akkor jöhet az Adria és egy kis tengeri hajókázás!

A résztvevők száma értelemszerűen korlátozott, de ne izgulj lesz több nap is amikor remélhetőleg te és természetesen szeretteid is tudnak csatlakozni! Szóval most a teendőd azért, hogy biztos le ne maradj, küldd el az érdeklődésed jelzését egy egyszerű pár soros e-mailben ide: elnok@bmwautoklub.hu

Szervező: Horváth Zoltán 70 454 1111