fbpx

2019. 10. 13. Fuss!!! BMW Autóklub félmaraton a Cotte d’Azur-on!

Fuss az életedért, na persze nem szó szerint hanem, hogy minőségibb egészségesebb életre lehess képes. Gyere, tarts velünk, a legnépszerűbb teljesíthető futótávon!

Volt már olyan gyárlátogatásunk amikor indultunk tömeg versenyen 10 km-en (Münchenben), ami nagyon hangulatosra sikerült mind a futó mind a szurkoló pozíciót választó tagjainknak.

Sok versenyt megvizsgáltunk, sokféle szempontból. Legyen idő a felkészülésre, az időjárás még kedvező lehessen, érdekes impulzív környezet legyen, kedvező feltételekkel indulhassunk. https://www.antibesjuanlespins.com/en/a-voir-a-faire-english/sortir-english/diary-all-the-events/courir-pour-une-fleur-running-for-a-flower-2032642#openings

Lássuk a részleteket:

Felkészülési idő: Pontosan 6 hónapod van a felkészülésre, ez azt jelenti, hogyha most tudsz sétálni akkor hat hónap múlva ha akarod teljesíteni tudod ezt a távot!
https://felmaraton.hu/2011/09/22-hetes-felmaraton-edzesterv/ vagy ha neked nem a táv hanem az idő számít akkor itt egy 2 órán belüli időre
https://www.futas.net/cikkek/edzestervek/edzesterv_felmaraton_2_00_futas.pdf

Időjárás: Franciaország mediterrán tengerparti részén, október közepén, reggelente 13 °C van, ami napközben a futáshoz és szurkoláshoz is ideális 22°C környékére szokott melegedni.

Környezet: Tengerparton, a friss és sós tenger illattal átitatott levegővel, egy 1.500 éves város ódon falai között falni a kilométereket igazán szívderítő élmény.

Nevezés: a határidő rá maximum május vége. Nevezési díj jelképes 8 Euro, de a résztvevő létszám maximalizálva van, így időben add meg a részvételi szándékodat.

Futás szempontjából pénteken érdemes megérkezni másnap egy átmozgató edzést megtenni. és jöhet a nagy nap.

Közös futások is lesznek havonta kétszer a Margit szigeten (igény szerint) és más előre egyeztetett helyszíneken!

Utazás: repülővel és autóval is lehetséges.

Ha repülővel jönnél a Wizz Air Bécsből kb 10.000-Ft-ból leszállít téged Nizzába és ugyan ennyiért vissza is tudsz reppeni Bécsbe (ez utóbbi feleannyi 🙂 ).

Szervező: Horváth Zoltán, 70 454 1111