fbpx

2019. 07. 28. – 08. 04. BMW Autóklubos vitorlás hét

Idén nyár közepén hagyományteremtő jelleggel kibérlünk egy komplett hajót a klub tagjai részére (maximum 12 fő tud hajózni rajta egyszerre)

Hajózási tudás és engedély a programon való részvételhez nem szükséges. Természetesen lehet segíteni a hajó vitorlázásában, igazi aktív élményprogramnak szánom ezt a lehetőséget. Persze aki csak a fedélzeten szeretne napozni, a Balcsiban fürdeni, labdázni, matracozni, a parton jókat enni, este bort kóstolni azok is jól fogják magukat érezni!

Akinek július 28 vasárnap estétől augusztus 4 vasárnap délutánig van kedve csatlakozni, egy vagy akár több napra, egyedül vagy családjával, bátran jelentkezzen.

Várható részvételi díj: 12.000 Ft/fő/nap (az első hat főnek szállással)

A hajóra alapjaiban Alsóörs Marinában lehet felszállni, mert ez a hajó báziskikötője. (egész Alsóörsön az autóknak a parkolás ingyenes!)

Kérem a jelentkezésnél adjátok meg hány fővel jelentkeztek, hány napra és mettől meddig időpont felelne meg nektek ezekre a napokra. Amennyiben mondjuk csak 1 napra jönnétek 2-en akkor azt írjátok meg (2 fővel-1 napra-mindegy mikor vagy júli 29), ha 3 napra jönnétek négy fővel akkor azt (4 fő, 3 nap júli 30-aug 2.). Fontos, hogy azzal kiegészítve küld, hogy ha nagyságrendileg mindegy melyik 3 napon akkor azt írjátok, ha csak fix időpont felelne meg akkor pedig azt írjátok meg. Lesznek biztos bulisabb és családiasabb napjaink így kérlek ha ez szempont akkor írd meg. Igyekszünk, hogy a jelentkezéseket úgy beosztani, hogy a lehető legoptimálisabb verzió kerekedjen ki mindenkinek! Minden jelentkező két visszaigazolást fog kapni, a jelentkezése megérkezéséről, majd a pontos kialakult időpontról is.

A napi program része lesz a hajózás, fürdés, gasztro túrák. Többnapi résztvevőkkel akár a Balaton közepén vagy más kikötőben alvással.

Augusztus 1-4 Paloznak Jazz Piknik, így az ezen is résztvevők előnybe lesznek részesítve erre az időpontra foglalásra.

Küldjétek a jelentkezéseket, hogy időben el tudjuk készíteni a beosztást és ki tudjunk értesíteni mindenkit, hogy a szabadságukat ennek megfelelően tudják alakítani. Jelentkezéseket az elnok@bmwautoklub.hu címre küldjétek. Ha kérdésetek van bátran hívjatok.

A hajóról: 11,4 méter hosszú, világos fa belsőt kapott és három különálló kabinnal rendelkezik, a hátsó achter kabinokban álló magasság van valamint külön bejárat a fürdőkabinba. Minden fekvő és ülő hely kék plüss kárpit anyaggal lett kárpitozva. Az első kabinban ruhásszekrény is található. A szalonban franciaágya alakítható szalonasztalt helyeztek el. Álló magasság 190 cm.

Konyha: Két hűtőszekrényt helyeztek el, amiből az egyik mélyfagyasztásra is használható, négyrózsás gáztűzhely alatt a sütő található, fiókok és szekrények rejtik a konyhai felszerelést 12 főre, parti áramra csatlakozva a mikrohullámú sütőt is lehet használni.

Deck szerelvények: Minden műszer megtalálható a hajón: mélység, sebesség, szélirány mérő, valamint automata kormány. Az egész cockpit felett egy nagy napvédő ponyva van kifeszítve, és kényelmes ülőpárnákat helyeztek el. Nagy eső esetén kihúzható a spray hood a bejárat felett.

Szervező: Horváth Zoltán, 06 70 454 1111