fbpx

2012. 11. 28. Klubnap a biztonság jegyében

Helyszín: BMW Rack Autószalon, Budaörs Csata utca, november 28. 19 óra. Érkezés 18:40-től.

A novemberi klubnapunk a biztonságról szól! Két előadó is a mi érdekeink szolgálata mellé áll.

Az előadónk régi kedvelt partnerünk. A Michelin jön ismét hozzánk a szokásos magas színvonalú előadásával és nyereményjátékával. Most az új fejlesztésű Michelin Pilot Alpin A4 -es gumijukat mutatják be nekünk. Erről a gumiról több információt is találsz a honlapunkon, mivel nekem volt alkalmam más prémiummárkákkal való összehasonlító teszten részt venni idén februárban. Engem meggyőzött, pedig kellő fenntartásokkal érkeztem a tesztre! Gondoltam majd most lehull a lepel hisz én tárgyilagos tudok maradni (ezért is voltam labdarúgó játékvezető jó pár éven keresztül), de meggyőztek az ott tapasztaltak. Az idei év legjobb téligumi választása lehet a most kifejlesztett Michelin Pilot Alpin A4-es. Gyertek el és hallgassátok meg, hogy miért. A program végén a szokásos sorsolással, egy garnitúra új abroncs a jutalma a szerencsés nyertesnek!

Októberben vezetés technikázunk, gokartozunk, november második felében a szülőszobákban teszünk látogatást (Berlin, Lipcse) aminek reményeink szerint remek kiegészítője lesz ez a nap. Érdemes pontosan érkezni mert aki lekési a program elejét az lehet, hogy nehezebben tölti ki a sorsolási papírt. 😉

A programok után megbeszéljük a karácsonyi vacsoránk helyszínét és várhatóan megvásárolható lesz a 2013-as BMW Autóklub naptárunk is.

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .