fbpx

Mayrhofeni élménybeszámoló

2011.07.07.07óra és 7*3 perc + egy pici,mintha az ágyúgolyó futam ungaris változata lenne, megindulunk, hogy meglepetést okozzunk az osztrák bmw-és szervezőknek, és magunknak….
9.00 csatlakozás, így már 4*2 fő repeszt tovább, este 5 fele érkezés Mayrhofen-be, itt még 3 fő érkezik, és így együtt a verhetetlen 11.
Az utazás során már érződött, hogy jó kis csapat van alakulóban,és ez a 4 nap során többször be is bizonyosodott.
Szerencsénkre az idő is nekünk dolgozott(mint ahogy a hollandok. és a dánok), hogy emlékekben gazdag maradhasson ez a hétvége.
A helyiek gondoskodtak róla, hogy kreativitásunk kibontakozhasson, mert gyakorlatilag 2 zenés vacsorán kívül semmilyen általuk szervezett program sem volt, de rajtunk nem tudtak kifogni, sőt…
Az érkezés utáni ünnepélyes megnyitó spontán “ismerkedési est”-be ment át,így másnap az éjszakai élmények hatása alatt,  vidáman indultunk el a környék meghódításának.
Szerényen azért megjegyzem,hogy 2 autónk cabrio volt, és ezek a nyitott, tető nélküli járgányok a verővényes napsütésben teljes élvezethez juttatták a bennük utazókat, sőt még a velünk egy konvojba autózókat is.
Az első napot egy sajt gyárba kezdtük, itt valódi, friss tejet is lehetett inni, tisztán és koktél formájába is.Volt aki erre okosan sört ivott, ami szintén helyi-házi volt,de a kettő együtt, egy rendszerbe kerülve elindított egy tisztító folyamatot.
Innét, egy nagyon festői hüttébe mentünk tovább,amely mind fekvésével, mind kialakításával akár a Disneyland-be is megállta volna helyét.
A vendéglátás maximális volt, amit Mi még magasabb szintre emeltünk, mert meglepetés szülinapi partit rögtönöztünk Ferenc József  születésnapja alkalmából.(Erdős Ferenc pont itt kapta általunk éjszaka,kézzel gyártott szülinapi ajándékát.)
Az este a szervezőké volt ,vacsora-zene desszert-zene-tánc és félresikerült ügyességi programok formájában.
Másnap a csapat egy része strandolni ment egy valódi tengerszemhez, ahol folytattuk a szülinapozást, mivel a víz olyan hideg volt, hogy onnét kijőve a mellék helységet csak hősugárzó előzetes használata után tudtuk használni.
A csapat másik része egy fűrészüzemet látogatott meg, a harmadik pedig a sífelvonókat tesztelte nyári üzemben.
És jött az este,a záróvacsorával,és a záróankéttal.
Külön kell beszélni róla, mert a vacsora fenominális volt, az ankét pedig érdekes.
Itt jelentette be az osztrák klub elnöke, hogy a jövőben 2, azaz KÉT évente lesz nemzetközi találkozó, ami azért volt furcsa, mert Mi úgy tudtunk (és nem csak Mi, mint kiderült), hogy jövőre Magyarországon, Velencén lesz.
Több klub elnöke,holland-dán, jelezték,hogy rögtönzött elnökségi gyűlésre van szükség,mert Ők jövőre találkozót akarnak, Magyarországon.
Ezt a kis anarchiát mi még fokoztunk a találkozó adatait tartalmazó uv-s karkötők osztogatásával, és a rendezvény propagálásával.
Ezeknek köszönhetően azt est zárásaként, zenei aláfestéssel, ünnepélyes keretek között, közhírré tették, hogy JÖVŐRE a MAGYAR BMW KLUBOK rendezik az Európa találkozót!
Az erre feljogosító serleget is ekkor vehette át a klub örökös elnöke és mostani elnöke!
Így az éjszaka teljes boldogságban folytatódott, és mégis csak happy end lett a vége!
(az nevet, aki utoljára nevet…)
A vasárnapi hazaúton könnyedén vettük a km-eket, és az egész utazás az előző napok hangulatában telt.
Jöhet a 2012. júniusa,és majd megmutatjuk, mit hagytak volna ki……..

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .