fbpx

2021. 03. 11-15. Magyarországon 2000 km, a határ belső felén, 4 csodaszép várossal.

2021. 03. 11-15 a várható időpont. Sikerült bővíteni a kapacitást így van még szabad hely (de na habozz sokat!)!

https://goo.gl/maps/dXBpKQpwrJKrHz8D8

Négy éjszaka hazánk ékszerdobozaiban, közte pedig élményautózás. Csak az jöjjön aki szeret vezetni és utazni, kedveli a suhanó tájat magakörül!

1 nap:

Munka után 17 órakor indulunk Budaörsről, a szokásos Mc Donalds-os helyükről. Az első szakaszunk a legtempósabb szakaszunk lesz, hisz szinte végig autópálya. Ne késd le a közös indulást, mert csak az első száláson fogsz utolérni minket, hisz végg a megengedett maximális sebességgel fogunk haladni! Első estén Kőszeg vár miránk. A becsület városában, a szállás elfoglalását követően a belvárosban egy közös beszélgetős vacsorán indítjuk a témákat. Majd kellemes esti séta vissza aszállásra.

Várható szállás:

https://goo.gl/maps/EhQCHEM6kL8hpDkP6

2. nap:

Délelött indulunk tovább, célunk a csodás Pécs. Persze nem a legrövidebb úton jutunk el a célszállodáig, de a km-ek és élmények gyűjtése a túránk célja.

Várható szállás: https://palatinusgrandhotel.hu/rolunk/

https://goo.gl/maps/JvBLNrHB5avkbsc79

3. nap:

Délelötti napsütés már a Mecsek lankáin köszönt minket. Nem hagyjuk ki Órfűt és més kellően tekergős környező utakat sem. Azonban az esti napnyugta már Makón köszönt ránk. Gyors szállás elfoglalás majd ismét egy közös vacsora sétával egybekötve.

Várható szállás: https://www.booking.com/hotel/hu/grand-glorius-mako.hu.html

https://goo.gl/maps/ACLN4F69KzyjtNYg7

4. nap:

Reggeli startot követően a határmentén feltúrjuk magunkat egészen az ukrán határig majd irány Tokaj ahol az utolsó szállásunk lesz. A szokásos belvárosi vacsora és élménybeszámolós beszélgetés itt sem maraddhat el.

Várható szállás: https://szallas.hu/ujhuta-kastelyszallo-haromhuta

https://goo.gl/maps/A1PSAKy3QKj7982d7

5. nap:

Reggel viszonylag korán usgyi tovább, hisz haza kell érnünk, de egy perc egyenes szakasz nem lesz az útvonalunkon. A Bükk, Mátra, Cserhát utjain fogjuk tekergetni kormányunkat, nem kihagyva több méltán híres útszakaszt. Az esti órákban már mindenki otthon családja körében meséli a vele történteket és közben fogyasztja el a jól megérdemelt vacsoráját.

https://goo.gl/maps/oRmMYxxcS1Dtxm3i7

Várható részvételi díj: a 4 éjszaka szállás díja reggelivel 3-4* szálláson kb. 62.000 Ft/fő, pontosabb infó foglaláskor.

Résztvevői létszám max 30 fő, jelentkezés és befizetés sorrendjében!

Jelentkezéseket már fogadunk, 30.000 Ft előleg fizetésével a klub számlájára utalva (megjegyzésbe 2.000 km túra), vagy bármelyik elnökségi tagnak kp átadva.

Szervező: Horváth Zoltán 06 70 454 1111