Deprecated: Non-static method OptiMonkAdmin::initStyleSheet() should not be called statically in /nfsmnt/hosting2_1/4/4/442c4212-0f74-4ad0-aca2-24fcea678bf9/bmwautoklub.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

2018. 09. 29-01. BMW München látogatás

Ebben az évben visszatérünk Münchenbe.

A pontos program még szervezés alatt van, de amire számítani lehet azok a következők:

Szombat reggeli indulás két helyszínről (pesti oldalon Kerepesi út 27/a előtti szervizút a budai oldalon a szokásos XI. kerületi Bozókvár utcai sarok közért parkoló)

Münchenbe érkezés, szállás elfoglalása majd irány a 185. Október Fest. A Paulaner sátorba próbálunk helyet foglalni az első 70 fő jelentkezőnknek., de akinek jó kapcsolatai vannak ebben az kérjük jelezze nekünk.

Vasárnap:

10:30-tól a müncheni közlekedési múzeumot nézzük meg, majd kora délután irány a BMW Classic akik gyorsabban végeznek azoknak a BMW Welt is kényelmesen befér a sorba.

Este ismét a literes, 12%-os korsók birodalmában teszünk látogatást immár egyéni bejárással.

Hétfő:

Délelőtt a müncheni gyár megtekintése a programunk, ami után egy kis BMW Múzeum következik egy kis BMW Welttel. Ezt követően indulunk is hazafele. A hazaérkezés az esti órákban várható.

Az autós verziót kedvelőknek természetesen megszervezzük a saját autós verziót is. A túra látványos hágókat, tavakat és egyéb kiegészítő programokat fog tartalmazni várható részletek (április végéig).

A programra előjelentkezéseket elfogadunk!

Részvételi díjak és további részletek még 2018 tavaszán.

Szervező: Horváth Zoltán 70 454 1111