2017. 09. 22. Esti autósmozi

Kedves BMW Klubtagok!

 

Ismét egy rendhagyó BMW-s programra szeretnélek most meghívni (előre szólok gyors választ kérek).

Szeptember 22-én 22:00-as kezdéssel (beengedés 21:30-tól) az Őrs Vezér téri, Árkád áruház tetején lenne, egy kis autós mozizás, John Travolta megunhatatlan klasszikusával a Grease-el (persze nem is annyira a film a fontos hanem inkább a társaság 🙂 ).

 

A mozi előtt a lányokat körbe lehet vinni a 15 éves szülinapját ünneplő Árkád Bevásárlóközpontban, hátha éppen véletlenül ráakadnak egy-egy nagyszerű és visszautasíthatatlanul kedvezményes akciós termékre, vagy a cipőhöz illő táskára, netán fordítva. (Mi kell még a jó bulihoz,  BMW, barátok, minden másra ott a Mastercard.)

 

Egy közös vacsorával majd előtte lehet, hogy még megdobjuk a dolgot, de ezt majd pontosítjuk a résztvevőkkel.

 

Természetesen autónként jár nektek a filmhez ajándék is (2 db 1 literes Popcorn és 2 db 0,5 l-es üdítő). A film hangja az autód rádióján kiváló minőségben hallgatható lesz.

Én állok mindent, neked csak el kell jönnöd és jól érezned magadat társaságunkban. Annyi embert hozhatsz magaddal amennyi az autód forgalmijában szerepelő szállítható személyek száma (csak autóra kell fizetnem így bátran ha van rá érdeklődés a családban). (Bár neked ingyenes, nekem nem az, így kérlek akkor jelentkezz ha valóban van kedved hozzá és el is jössz. Köszönöm.)

 

A kapacitás korlátozott kb. 20 autó ezért kérlek jelentkezz akár most le ne maradj én örömmel látnálak!

(Kabriósokhoz utas hiány esetére a jegyeladó lányok állítólag szívesen csatlakoznának 🙂 persze ők nem tudják, hogy egy kabrióban a legritkábban van utashiány 🙂 ).

 

Gyere szórakozzunk együtt.

 

Várva a jelentkezésedet:

Zoli

Leave A Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.